Senaste nytt

Kolvbultar!

Vi har nu genomfört de programpunkter som vi hade lagt in i vår aktivitetsplaneringen för 2022.

Igår lördag var vi ett 10-tal medlemmar som ställde upp våra mopeder på torget i samband med att evenemanget "Motorstopp i Katrineholm" anordnades för andra gången. Det var ett fint lördagsväder och det var väldigt mycket fordon och människor ute på stan! Nu är vi några som ser fram mot vår bussresa med besök på polisfordonsmuseet i Tullinge och skärgårdstur med Strömma kanalbolag i Stockholm den 30 oktober. Mer info kommer framöver till er som har anmält er!

Som fler av er känner till så får ni meddelanden på era mobiltelefoner om aktuell Information. Det sker genom en app som heter "Supertext". Appen tillåter endast att man kan lägga in 50 telefonnummer i gruppen "Kolvbultarna". Eftersom våra stadgar säger att medlemmar i Kolvbultarna ska delta i klubbens aktiviteter - dvs våra arrangemang som marknaden och Mopedrallyt och våra gemensamma torsdagsåkningar har vi beslutat att plocka bort telefonnumret  för de som inte har deltagit vare sig i våra aktiviteter eller som aldrig deltar i våra torsdagsåkningar. Detta kan givetvis omprövas om en förändring sker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ingår kaffe omskaka vid anmälan, korv med bröd utefter vägen samt lagad varm mat i mål. Under åkningen genomför vi en tipsfrågetävling. Efter rallyts slut genomförs också en prisutdelning.