Protokoll fört vi eftermarknadsmöte 2018

Vi bildades 1999 under namnet 'Katrineholms Moped Veteraner', men bytte senare till namnet 'Kolvbultarna' som vi ansåg vara ett roligare namn.
Vi är i nuläget ca 30 medlemmar i klubben och anordnar en veteranmarknad i Juli varje år, samt lite vardaglig mopedåkning i hemtrakten. Vi åker även på ca 4 mopedrallyn per år.
Styrelsen i Kolvbultarna består för närvarande av:
Ordförande - tillika webbansvarig för hemsidan: Per-Inge Jonsson
Sekreterare: Carl-Arne Eliasson
Kassör: Peter Rengemo
Styrelseledamöter: Bengt Wilhelmsson, Bo Fredriksson
Suppleant: Kenneth Wallin och Benny Carlsson

Hej! 

I måndags hade vi ett uppföljningsmöte i föreningslokalen på Tulpanvägen. Här på vår hemsida kan du nu hitta en ny flik som heter "Eftermarknadssmöte". Klicka på den så kan du läsa protokollet som upprättades under mötet. Vi fick också en ekonomisk rapport från vår kassör.

Nu närmast vill jag påminna om den inbjudan som vi fått från Katrineholms Hembygdsförening nere vid St. Djulö nu på söndag. Mellan kl. 15-16 vill de se på våra mopeder. Ni som vill lyssna på bra musik bör vara där redan till kl. 14, då Double Inn spelar.  Alf Ahlsén har lovat komma och visa upp några av sina mopeder, men jag hoppas att flera från klubben också kommer!

Nu närmast i morgon torsdag 16 aug.är det "moppetorsdag"! Vi träffas som vanligt kl 17 vid Biltema. Ta med eget fika denna gång. Vi stannar på lämplig plats och tar en fika tillsammans.

Bengt Wilhelmsson och Aina, Peter och Inger Rengemo åker den här helgen till Mellstaträffen i Borlänge. Vi hoppas att de får några trevliga och fina dagar däruppe! 

Vi kommer att i slutet av augusti eller i början av september kalla till ett nytt medlemsmöte för att då dra upp riktlinjerna och planeringen av vårt eget mopedrally som vi har sista helgen i september! Då hoppas jag på god uppslutning!

Ordf.