KOLVBULTARNA I KATRINEHOLM
Vi bildades 1999 först under namnet Katrineholms MopedVeterander men bytte senare till 'Kolvbultarna' som vi ansåg vara ett roligare namn.
Vi är i nuläget ca 40 medlemmar i klubben och anordnar en veteranmarknad i Juli varje år, samt lite vardaglig mopedåkning i hemtrakten. Vi åker även på ca 4 mopedrallyn per år.
Styrelsen i Kolvbultarna består för närvarande av:
Ordförande - Peter Rengemo
Sekreterare - Carl-Arne Elisasson
Kassör: Henrik Eklöv
Styrelseledamöter: Bengt Wilhelmsson, Bo Fredriksson
Suppleanter: Leif Jonsson och Dag Johansson

SENASTE NYTT

MOPEDUTSTÄLLNINGEN

Med början under "Black Fridy"-kvällen och under december månad kommer Katrineholms veteranmopedklubb "Kolvbultarna" ha en mopedutställning i f.d. Hembagarens lokaler på Köpmangatan i Katrineholm.

Cityfastigheter i Katrineholm har välvilligt ställt upp och bidragit med att upplåta lokal så att vår utställning kunnat bli verklighet. Tyvärr har den rådande pandemisituationen gjort att vi inte kan genomföra utställningen på det sätt som vi från början hade tänkt. Nu kommer vi inte att släppa in besökare i lokalen. Istället har vi fokuserat på att bygga upp vår utställning i de befintliga skyltfönstren. Vi hoppas - och tror - att det blir en intressant upplevelse ändå. Vi kommer att avtäcka våra skyltfönster på morgonen fredag den 27 november.

Vi vill göra något kul för katrtineholmarna under december, samtidigt som det stärker vår gemenskap i mopedklubben.

BJUD PÅ MOPEDEN!

Under visningstiden kommer våra besökare att kunna bjuda på en moped som kommer att stå i skylten. Det är den som syns här på bilden - en blå Crescent Compact. Den är i utmärkt skick och väl fungerande. OBS endast seriösa bud mottages och klubben förbehåller sig fri prövningsrätt! Bud kan  lämnas här på hemsidans gästbok under rubriken: Bjud på mopeden! Sista budgivningsdag är söndagen den 31 december.

Under några tillfällen kommer vi också att ha försäljning utanför lokalen av en kalender innehållande några av klubbmedlemmarnas mopeder som klubben har låtit trycka.