KOLVBULTARNA I KATRINEHOLM
Vi bildades 1999 först under namnet Katrineholms MopedVeterander men bytte senare till 'Kolvbultarna' som vi ansåg vara ett roligare namn.
Vi är i nuläget ca 40 medlemmar i klubben och anordnar en veteranmarknad i Juli varje år, samt lite vardaglig mopedåkning i hemtrakten. Vi åker även på ca 4 mopedrallyn per år.
Styrelsen i Kolvbultarna består för närvarande av:
Ordförande - Peter Rengemo
Sekreterare - Carl-Arne Elisasson
Kassör: Henrik Eklöv
Styrelseledamöter: Bengt Wilhelmsson, Bo Fredriksson
Suppleanter: Leif Jonsson och Dag Johansson

SENASTE NYTT

KOLVBULTAR!

VÅREN ÄR HÄR - och med den en ny film som Per-Arne har tagit! Där kan du se lite av hans renoversing av den röda Puch Dakotan som han köpte och fixat till men också några klipp från förrförra sommarens buss och båtutflykt på Göta kanal!

Helt plötsligt försvann all snö och det blev vår på en gång! Härligt trycker förståss vi mopedmänniskor. Vad som inte är lika härligt är den alltjämt rådande Covid 19-pandemin!

Denna pandemi kommer också att innebära att vi inte kommer att kunna genomföra ett årsmöte i mars som våra stadgar säger. Vi måste skjuta på detta till ett senare tillfälle och vi får återkomma med ny information om när det är möjligt för oss att träffas!

Räkna med att ni som är medlemmar i klubben kan komma att bli kontaktade av oss i valberedningen (Leif Nilsson och Per-Inge Jonsson) Vi förväntar oss då att inte bara mötas av "nejsägande" klubbmedlemmar. Ska vi få vår klubb att fungera i framtiden är det viktigt att alla medlemmar tar sin del av ansvaret för att klubben ska ha en framtid! Vi kommer bl.a. behöva välja en ny ordförande eftersom nuvarande ordföranden Peter Rengemo tidigt har anmält att han inte kandiderar för en fortsättning.

Om du inte har din moped i ordning är det nu hög tid att börja skruva, fila, fixa, byta olja så du står redo att hänga med!